Διεύθυνση: Θράκης 13 και Θερμοπυλών, Κηφισιά, 14561
Τηλέφωνο: 210 6230311
Ηλ. Ταχυδρομείο: [email protected]
Back to top

Υπηρεσίες

Φυσικοθεραπεία

Στο κομμάτι της φυσικοθεραπείας υπάρχει μια άκρως επιστημονική προσέγγιση.

Η θεραπεία TECAR η οποία είναι μια σύγχρονη μορφή θεραπείας μυοσκελετικών κακώσεων σε συνδυασμό με τις χειροθεραπευτικές ικανότητες του φυσικοθεραπευτή εγγυούνται την αποτελεσματικότητα στην θεραπεία.

Επίσης η ανάλυση βάδισης του ασθενή σε συνδυασμό με την κατασκευή ορθοτικών πάτων προλαμβάνουν πολλών ειδών μυοσκελετικούς τραυματισμούς.

Ευεξία

Στο κομμάτι της ευεξίας και αποκατάστασης αθλητών, χρησιμοποιούμε μηχανήματα όπως την κρυοθεραπεία, την πρεσσοθεραπεία (Normatec boots), το αθλητικό – χαλαρωτικό μασάζ αλλά και την σάουνα που προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση και επαναφορά στις αθλητικές δραστηριότητες.

Pilates Reformer Συνεδρίες

Ατομικά μαθήματα pilates reformer από εξειδικευμένο instructorΝιώσε το σώμα σου να εναρμονίζεται με τις ευεργετικές ασκήσεις του pilates και απόλαυσε τα εξαιρετικά αποτελέσματα σε αισθητική, ποιότητα και φυσική υγεία. Οι ειδικές ασκήσεις pilates που κάνουμε στο physiowellness Kifisia βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής, διώχνουν το καθημερινό άγχος, ο άνθρωπός μαθαίνει να αγαπάει περισσότερο το σώμα του, και θεραπεύουμε παθήσεις σε μέση και αυχένα.Με εξειδικευμένο καθηγητή pilates και clinical pilates συμπληρώνουμε ιδανικά την φυσική θεραπεία του σώματος καθώς και ενισχύουμε την αποτελεσματικότητα και την απόδοση στην καθημερινότητα.Έλα μαζί μας και θα μάθεις να αγαπάς το σώμα σου περισσότερο

Γυμναστήριο

Στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να βρείτε το πιο εξελιγμένο δαπεδοεργόμετρο για ποδηλάτες TACX. Σε αυτό οι αναβάτες μπορούν να διαλέξουν οποιαδήποτε πίστα ποδηλατικού γύρου και να πραγματοποιήσουν έναν live αγώνα ή προπόνηση με άλλους αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο.

Ακόμα προσφέρουμε υπηρεσίες personal training.