Διεύθυνση: Θράκης 13 και Θερμοπυλών, Κηφισιά, 14561
Τηλέφωνο: 210 6230311
Ηλ. Ταχυδρομείο: [email protected]
Back to top

Το κέντρο μας

Το κέντρο φυσικοθεραπείας και ευεξίας Ψαρογιάννης Αναστάσιος αποτελεί ένα από τα πλέον πολυτελή και υπερσύγχρονα κέντρα στον χώρο του.

Στόχος είναι η κλινική προσέγγιση των ασθενών καθώς και το φιλικό περιβάλλον για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη την ξεκούραση και την χαλάρωση από μια δύσκολη μέρα.

Το εύρος των πελατών κυμαίνεται από ασθενείς με ποίκιλες μυοσκελετικές κακώσεις, αθλητές που έχουν ως στόχο την άμεση αποκατάσταση από μια δύσκολη προπόνηση ή αγώνα, καθώς και από απλούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη από χαλάρωση και αποφόρτιση μια δύσκολης ημέρας.

Αναστάσιος Ψαρογιάννης

Ο Αναστάσιος Ψαρογιάννης είναι γεννημένος στις 18/01/1991, είναι γιος του φυσικοθεραπευτή Γεώργιου Ψαρογιάννη. Το 2014 αποφοίτησε από το τμήμα φυσικοθεραπείας στο ΤΕΙ Αιγίου και έκτοτε παρακολούθησε πολλά σεμινάρια με θέματα την θεραπεία των μυοσκελετικών παθήσεων, την φυσικοθεραπεία ασθενών με νευρολογικές παθήσεις, την εμβιομηχανική του ανθρώπινου σώματος κ.α. Σημαντικότερη όλων είναι η εκπαίδευση και εμπειρία σε ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης στην Ελλάδα στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων. Είναι εγγεγραμμένο μέλος του πανελλήνιο συλλόγου φυσικοθεραπείας.

Προφίλ: 

Ειδικεύεται στην αθλητική και μυοσκελετική φυσικοθεραπεία με πάνω από 7 χρόνια εμπειρίας και ένα ιστορικό με πολλές επιτυχίες στην αξιολόγηση ασθενών με μυοσκελετικές παθήσεις. Επίσης έχει ιδιαίτερη εμπειρία στο να σχεδιάζει εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης αθλητών, καθώς έχει δουλέψει με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στην αποκατάσταση ασθενών και έχει έρθει αντιμέτωπος με ποικίλες αθλητικές κακώσεις και μυοσκελετικες παθήσεις.

Επαγγελματική Σταδιοδρομία: 
  • 2012 – 2018: Υπεύθυνος αποκατάστασης ασθενών στο κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης physiopsarogiannis
  • 2013: Εξάμηνη πρακτική εκπαίδευση στις καρδιοαναπνευστικές κακώσεις στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο
  • 2014 – 2016: Υπεύθυνος στην αξιολόγηση, θεραπεία και αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών στην Ένωση Αγίων Αναργύρων ( Δ εθνική)
  • 2014 - 2015: Υπεύθυνος στην φυσικοθεραπεία στρατιωτικών στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων 414